Caesar

Och denna vecka har vi en orolig matte på fjället;)  Caesar är ju lite för liten ännu att fjällvandra så han är här hos oss. Det går jättebra. Han och Majken har jätteroligt och när inte Majken är här så leker mamma Agnes med Caesar.
 
 
 
 
Buff är jättespännade, han har jättelångt skägg och Caesar går efter honom och kissar
 
 
 
 
 
 
 

RADUNO-13

Vilken helg, Asta CERT, Agnes CERT, Alesso R-CERT, Berta BIM på Radunon. Det blev ombytta roller från förra året, Imax blev BIR i år. Och så blev vi Bästa uppfödargrupp:))
Allt står på hemsidan, här kommer lite mer bilder
Caesar
 
 
 
Caesar och vinnaren
Majken
Asta väntar på sin tur
Alesso väntar på köttbulle
 
Domaren talar om vad vi ska göra
Jaha, springa fram och tillbaka
Varmt är det
Undrar vad domaren funderar på
Bästa hanhundsklassen
Asta
Full koncentration
Winner
Agnes tur
 
Berta
Bästa tik klassen med Asta, Agnes och Berta
Agnes och Cert rosetten
Vem ska bli BIR och BIM??
 
Bästa uppfödargruppen
Bozzo med husse hejar på
I tältet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommar, sommar, sommar....

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GRATTIS ASTA

Asta har varit i Tvååker på 2-dagarsutställning. Det var ca 50 anm lagottosar varje dag, mest tikar. Första dagen vann hon sin klass med CK och fick då tävla vidare i Bästa tik klassen men blev ej placerad där. Dag två fick hon Excellent och blev tvåa i sin klass. Tiken som vann över henne blev Bästa tik 2:a och det var BARA ASTA & DENNA TIK SOM FICK EXCELLENT av alla juniorer, resten i unghundsklassen och i öppna klassen. Helt otroligt, så det känns som en vinst i alla fall. Jätteroligt att få Excellent båda dagarna av två olika domare.
 
Dessutom ligger Asta just nu på 10:e plats på årets utställningstik 2013.
 
 
 

Bella

är här på besök i 1 vecka. Resten av familjen är på Kreta. Så nu sitter det en orolig matte och undrar hur Bella har det. Det går jättebra, hon är helt accepterad av dem andra hundarna. Älskar att gå till Ekborgen och springa lös och busa, speciellt med Majken.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alfta

Nu är premiären gjord med husbilen. Det gick bra. Mycket roligt. Berta och Agnes var med på premiären. Dem tyckte det var lite konstigt när den rullade men gillade att campa och sova i den.
Dem låg så fint i inhängnaden och tittade på allt och alla, skällde inte en gång fast det gick förbi hundar strax utanför.
 
 
 
Och så var det utställningen. Det var väldigt varmt. Men det gick bra ändå, vi var kvar så länge vi kunde vid husbilen. Vi startade klockan 13.00. Skugga, vatten och så sprayade vi hundarna lite med vatten. Bra med sprayflaska om hundarna är vana med det. Lär dem gärna det.
Agnes vann sin klass med CK, det var 4 st i hennes klass. Hon tävlade vidare i Bästa tik klassen men blev inte placerad där. Berta vann championklassen med CK, dem var 3 st. Berta blev sedan Bästa Tik 3:a.
 
 
 
Ni kanske kommer ihåg att domare i Norrköping tyckte att Berta och Agnes var för "klippta", vilket vi inte bryr oss om. Så vi klipper som vanligt och i Alfta står det om Bertas päls:  coat very well groomed & presented.
Ja, smaken är som.....
Den enda kritiken denna gång var att Agnes nacke kunde vara lite längre.
 
 GRATTIS C-kullen, 6 månader idag, halledosingen då!
 
 

Blixtra´s valpar

En blogg till våra valpköpare och deras blivande familjemedlemmar

RSS 2.0