Rallylydnadschampions på G!

Vera och Ester har börjat på rallylydnadskurs på måndagar! De tycker det är jättekul men lite klurigt är det ibland när man ska gå in och sätta sig på andra sidan eller sitta framför! Som tur är, är det inte lika strikt som vanlig lydnad så klarar oss :) 





GRATTIS C-kullen!

Ja, då har det gått ett år sedan C-kullen föddes. Vad tiden går fort!
 
För ett år sedan, några dagar för tidigt, började Agnes hässja omkring. Tog det inte så allvarligt för det var flera dagar till dygn 63. Ja, vi människor som ska ha sån koll!
 
Agnes fattade nog inte riktigt vad som var på gång. Hon sprang omkring i hela huset och ville inte komma till ro i valplådan.  Lovisa och jag sprang efter henne. Till slut fick vi henne att stanna upp i vardagsrummet och då tittade lilla Malte ut. Det var lite kämpigt, det gjorde ont. Det tog ett tag för honom att komma ut. Hann till och med ringa vet i fall han hade fastnat. Men sedan kom han ut och Agnes var helt inne i att bara tvätta sig själv, såg inte Malte. Vi frotterade honom och visade Agnes. Då var det som det gick upp ett ljus för henne och hon blev jätteglad sedan gick vi ner till valplådan.
Agnes började att tvätta Malte och efter ca 1/2 timme kom lilla Jipp ut. Då var det inga problem och Agnes fattade precis vad hon skulle göra.
Efter ytterligare en 1/2 timme kom första tjejen, Majken. Allting gick jättebra.
Och efter en timme kom lilla Caesar. Det var heller inga problem och Agnes var jätteduktig med dem alla.
Tiden gick och vi var nöjda, sköönt.
Vi la valparna med Agnes i Biabädden och började bädda rent i valplådan. Då hade det nog gått 2 timmar och helt plötsligt började Agnes krysta igen. Så kom lilla Clara ut i biabädden, trångt bland de andra småttingarna men det gick bra det med.
Nu kände vi oss nöjda och tyckte att nu fick det räcka och det gjorde det med. 5 valpar är alldeles lagom.
 
1 dygn
 
21 dygn
 
Så GRATTIS Malte, Jipp, Majken, Caesar & Clara!
Hoppas ni har en skön dag med något extra gott:)
 

Blixtra´s valpar

En blogg till våra valpköpare och deras blivande familjemedlemmar

RSS 2.0